Lampenkap Cilinder op maat 30 tot 42,5 CM (vanaf prijs)

Prijs vanaf: €53,00 

Merk: van Nierop
Model: Cilinder
Beschikbaarheid: Op bestelling

Beschikbare opties:

Lampenkap CL 30 - 42,5 CM vanaf

De lampenkappen kunnen via de website in katoen worden besteld. Meerdere stoffen zoals zijde en linnen zijn mogelijk, maar staan niet op de website. Komt u daarvoor naar de winkel? Ook bladgoud en bladzilver behoort tot de mogelijkheden.
De binnenkant is standaard in wit, maar kan tegen een meerprijs ook in het goud of taupe worden uitgevoerd.
Andere hoogtes kunnen we ook maken (meerprijs).


Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een lampenkap? Wij adviseren u graag daarbij in de winkel. Samen met u passen we diverse modellen op uw lamp, zodat u kunt zien wat het beste bij de lampvoet past. Vervolgens kunt u kiezen uit vele stoffen.
We kunnen ook een lampenkap voor u laten plooien. Een bestaand karkas kunnen we opnieuw overtrekken met een nieuwe stof, maar als u geen karkas heeft, kunnen we die ook laten maken.

Omdat we uitsluitend maatwerk lampenkappen maken, vervalt het recht om deze retour te sturen. Laat u zich daarom vooraf goed adviseren. Wij streven er uiteraard naar om alle klanten tevreden te houden. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met het resultaat, neemt u dan contact op met Melisse van Nierop, t: 070-3249735 of info@vannieropverlichting.nl.

Levertijd voor maatwerkkappen duurt meestal drie tot vier weken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren