Alles voor een sfeervol interieur!
Al ruim 90 jaar specialist in lampenkappen op maat.

Van Nierop sfeer en verlichting is al ruim 90 jaar een begrip in het Haagse Benoordenhout.
Voor sfeervolle verlichting is van Nierop sfeer en verlichting het juiste adres.

 

van Nierop sfeer en verlichting, specialist in lampenkappen op maat

 

Wie bij ons familiebedrijf in Den Haag naar binnen loopt, weet dat hij of zij naar buiten komt met een bijzondere lamp. Behalve dat we lampenkappen op maat maken, verkopen we ook unieke lampvoeten. We maken lampenkappen in alle maten en vormen en met de mooiste stoffen, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor een chique lampenkap van zijde of juist een van stoer linnen maar er zijn ook mooie van katoen. We helpen je graag om iets bijzonders te vinden dat echt bij je past en vooral bij je interieur.

’Enerzijds is licht functioneel, bijvoorbeeld om bij te werken, te lezen of een schilderij goed uit te laten komen. Anderzijds is licht een belangrijke sfeermaker. Deze aspecten nemen we altijd mee in ons advies. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit verlichting met een klassieke uitstraling.'

Om het interieur verder te decoreren hebben we sfeervolle cadeau-artikelen. Zijde bloemen, antieke meubeltjes en mooi kristal maken uw interieur helemaal compleet. Leuk voor jezelf of om iemand mee te verrassen.  

Klanten vinden het in de winkel altijd een feest om even binnen te stappen en lekker rond te snuffelen.


Roeland en Melisse van Nierop